avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnducerea in eroare a organelor judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnducerea in eroare a organelor judiciare

Buna Ziua

am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor de cercetare judiciare .sunt chemat la audiere ca parte vatamata dupa ce vor fi audiate persoanele fata de care am depus plangere mai departe ce se va intampla eu am atasat la cele doua plangeri probe in sustinerea plangerii mele .Prcactic cele doua persoane fata de care am depus plangere mi-au depus plangere penala care s-au clasat intrucat acestea nu au administrat probe fata de cele imputate mie .Practic eu dece sunt chemat la politie sa dau declaratii sa fiu audiat ca parte vatamata din moment ce am spus ce am avut de spus in cele doua plangeri
Cel mai recent răspuns: Roman85 , utilizator 13:05, 7 Noiembrie 2016
Parchetul a trimis plangerea la politie, urmand ca sa fii audiat in calitate de persoana vatamata, dupa asta se administreaza probe pro sau contra, se audiaza martorii si abia dupa ce s-au adiministrat probe suficiente, urmeaza sa audieze persoanele impotriva carora ai depus plangere, suspect, inculpat, asta daca sunt probe, daca nu sa te astepti la o clasare.
Buna ziua,

Codul de procedura penala prevede obligativitatea audierii dvs. in calitate de parte vatamata. Asa este procedura. Pentru ca organele de cercetare sa inteleaga intreaga situatie reclamata, trebui sa va audieze pe dvs., in calitate de persoana care se considera vatamata prin savarsirea infractiunilor. Este in interesul dvs. sa va prezentati la audiere, pentru ca organele de cercetare pot descoperi anumite elemente care nu se desprind din plangerea dvs. scrisa.

Totodata, plangerile penale la care partile vatamate nu se prezinta in vederea audierii sunt solutionate mult mai greu (pe principiul "daca partea vatamata nu isi da interesul, nu ne dam nici noi").
IN SUSTINEREA PLANGERILOR MELE CU PRIVIRE LA SAVARSIREA INFRACTIUNII DE inducere in eroare a organelor de cercetare judiciare AM DEPUS ASTAZI LA AUDIERE PROBE .DACA PERSOANELE RECLAMATE NU DEPUN PROBE MAI DEPARTE CE SE INTAMPLA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios pandau pandau buna ziua! incep prin a sp ca am depus o sesizare la dna pentru o fapta care constitue infractiune . aceasta nu a fost de compententa celor de la dna si a ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se pune in miscare actiunea penala aidu aidu Cat timp dureaza de cand depun plangere penala la Parchet, pana se incepe urmarirea penala?? Precum si pot face ceva pt urgentare?? (vezi toată discuția)
Continut plangere penala- mai lipseste ceva? Roman85 Roman85 ca domnul Prim Procuror sa nu imi respinga si aceasta plangere va solicit sprijinul in sensul de a-mi spune daca am formulat corect aceasta plangere ... (vezi toată discuția)