avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Punerea in circulatie un autovehicul neinmatriculat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Punerea in circulatie un autovehicul neinmatriculat

Buna ziua! Am fost judecat pe 25.09.2019. Am primit amanarea aplicari pedepsei 2ani de supraveghere si 30 de zile munca in folosul comunitati,imi pot ridica carnetul acum? Cazierul il am curat acum?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2019
Adrian banu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog - examen auto, cazier marius27021988 marius27021988 Buna seara.În 2015 am fost prins la volan si nu posed permis,in martie 2016 m-am înscris la scoala de soferi,am dat sala si am fost admis,in octobrie 2016 ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa art. 334 aln 4 Adrian banu Adrian banu Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă am dosar penal pentru Art. 334 aln 4 ?sau știe cineva ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicãrii pedepsei vs. mențiuni în cazierul judiciar boby_yoghi boby_yoghi In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)