avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despagubiri imobil
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despagubiri imobil

Buna ziua .In anul 2008 am cumparat o garsoniera la un pret de 20.000 lei.Garsoniera era locuibila,am decis inchirierea acesteia cu contract de inchiriere la o valoare de 650 lei /luna.In anul 2010 primaria a decis ca acest imobil " din motive de siguranta- degradat" sa fie izolat iar proprietarii sa fie mutati in alta locatie .In aceasta situatie eu nu am fost de acord si am renuntat la propunerile primariei dar am semnat cu ei un acord de plata - cota parte in calitate de coproprietar la cheltuielile privind consolidarea imobilului.Blocul exista si acum constatandu- se la expertiza ca acesta nu este un pericol si poate fi reabilitat.Si de atunci pana in prezent ( aprox 9 ani) nu sa efectuat nici o lucrare asupra imobilului ,eu ca proprietar nu pot intra in locuinta ( imobilul fiindu-i zidita intrarea) ,nu pot avea domiciliul acolo zicandu-mi ca acel imobil este stramutat in alta locatie,nu pot beneficia de inchirierea acestuia .In concluzie la acest imobil platesc impozit de 9 ani fara nici un beneficiu .Intrebarea mea catre dvs este daca pot inainta o actiune in judecata si a cere plata despagubirilor aferente si care ar putea fii cuantumul acestora? Multumesc

Alte discuții în legătură

Despagubiri imobil ionandra ionandra Buna ziua .In anul 2008 am cumparat o garsoniera la un pret de 20.000 lei.Garsoniera era locuibila,am decis inchirierea acesteia cu contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Coproprietate apartament carlito carlito Sunt coproprietar in cote egale (50%), impreuna cu fosta prietena, a unui apartament de 3 camere in valoare de 70.000 EUR. Eu am mai investit (am facturi pe ... (vezi toată discuția)
Amenajare acoperis bloc Raluca Malin Raluca Malin Buna ziua. As dori si eu mai multe informatii din cadrul legislativ pentru urmatoarea situatie. Locuim intr-un complex rezidential nou construit, in care nu ... (vezi toată discuția)