avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie

in cat timp imi vine o citatie acasa daca am o plangere le politie ???
Nu există un termen fix, depinde de procuror.
Daca sunteti faptuitor, de principiu, dupa ce capatati calitatea de suspect. Sunt organe de up care audiaza faptuitorii si inainte de a capata calitatea de suspect, in calitatea de martor.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere inainte de inceperea up in rem viorelv viorelv Va rog sa-mi răspundeți ce se întâmplă dacă polițistul ma audiaza ca suspect sau ca martor pe tipizat cu privire la comiterea unei fapte prevazute de ... (vezi toată discuția)
Daca am fost citat in calitate de faptuitor, a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva mea? eusaisapte eusaisapte Am fost citat in calitate de faptuitor intr-un dosar, fara a se preciza toate cele prevazute de art. 285 b)e)f)g) (2) din CPP, motiv pentru care nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lovirea unei persoane clainthemix clainthemix Buna ziua! In cazul unei plangeri, la politie, din partea unei persoane, pentru lovire cu martori si zile de spitalizare, care sunt pasii ce urmeaza a se ... (vezi toată discuția)