Buna seara
In 2012 am contractat un credit de la cec insa dupa moartea bunicii nu l'am mai platit.apoi in feb 2013 m'am dus sa achit ratele restante iar cei de la cec nu au vrut sa mai imi incaseze deoarece a creditul a fost despagubit de groupama si nu am mai achitat...acum cei de la groupama au vandut datoria la kruk care m'au dat in judecata.datoria acum este de 7000 lei.cat ar fi onorariul unui avocat pt a face contestatie la executare deoarece datoria este prescrisa din feb 2013 cand sa facut scadenta anticipata pana acum sa prescris de 2 ori sa zic asa.
Depinde de durata procesului si alti factori...Cine stie sa-ti spuna un tarif concret...Si-apoi depinde de avocat..Ieftini vrei , ieftin capeti ..! Fa-ti singur Contestatia ca e cel mai bine
Prescriere credit?
razvan22
La inceputul anului 2012 am facut un credit la cec bqnk in valoare de 4500 lei la care am platit ratele pana in sept 2012 dupa nu am mai putut achita...din ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata
razvan22
buna seara
in mai 2012 am facut un credit la banca(credit nevoi personale) in valoare de 4500 lei si nu l-am mai putut achita ultima suma depusa a fost in ... (vezi toată discuția)