avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lămurire dispozitiv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lămurire dispozitiv

Dacă eu ca reclamant am făcut lămurire dispozitiv la fond care mi a fost respinsa deoarece dispozitivul hotărârii spune clar modul de calcul al salariilor acum pârâta poate cere în contestația la executare aceeași lămurire a dispozitivului. Nu este deja lucru judecat
Cel mai recent răspuns: Luiza madalina , utilizator 14:02, 10 Octombrie 2019
Conform art.430 alin.2 NCC, autoritatea de lucru judecat privește dispozitivul, precum și considerentele pe care acesta se sprijină, inclusiv cele prin care s-a rezolvat o chestiune litigioasă.. Deci și eu consider că intră sub incidența autorității de lucru judecat.
Mulțumesc mult

Doru Valean a scris:

Conform art.430 alin.2 NCC, autoritatea de lucru judecat privește dispozitivul, precum și considerentele pe care acesta se sprijină, inclusiv cele prin care s-a rezolvat o chestiune litigioasă.. Deci și eu consider că intră sub incidența autorității de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri repetate pe acelasi obiect dar nejudecate - procedura dserban dserban Buna ziua! Am depus 2 cereri pentru acelasi obiect la judecatorie (fond funciar; nulitate absoluta partiala). Prima a fost anulata pentru ca imi cerea ... (vezi toată discuția)
Dubla sentinta yosua yosua am avut o datorie la rcs&rds de 400lei pe care nu am dorit sa o platesc datorita prejudicilor pe care mi-au fost aduse de catre ei prin nerespectarea ... (vezi toată discuția)
O a doua actiune Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Se poate introduce o a doua actiune la un proces de partaj daca prima a fost formulata gresit? (vezi toată discuția)