avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua - loc de muncă în Austria, plata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua - loc de muncă în Austria, plata postnatal în Anglia

Bună ziua, am o întrebare la care nimeni nu m-a putut lămuri concret poate reușim împreună!! Mă aflu în prenatal trimisă de firma din Austria pentru care lucrez de 4 ani, între timp eu și soțul meu ne-am decis să ne mutăm în Anglia dacă ar fii sa mă decid să nasc aici, crede-ți că este posibil ca statul austriac pentru care am cotizat în ultimi ani să îmi aprobe postanatul dupa naștere și să mi-l și plătească?? Adică eu să nasc în Anglia și după să merg în Austria sa depun actele pentru postnatal... Mulțumesc anticipat!! O zi bună
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 10 Octombrie 2019
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal, postnatal si indemnizatie crestere copil aneleena aneleena Buna ziua! Sunt insarcinata in 4 luni si lucrez in Romania de 8 ani in diverse locuri de munca. Intentionez ca imediat ce voi intra in concediul prenatal sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate iulia_viorica iulia_viorica De asemenea, in legatura cu concediul de risc maternal de care beneficiez in prezent, mi s-au acordat 30 de zile, dar nu se specifica perioada. Am luat ... (vezi toată discuția)