avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare directa SICAP
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare directa SICAP

Am trimis o oferta de servicii a caror valoare estimata era de peste 125.000ron.
Vi se pare corecta atitudinea partii contractante de a refuza publicarea in SICAP a valorii si ofertantului castigator?
Am dreptul de a cere copie dupa procesul verbal de selectie si de a afla suma pentru care a fost atribuit contractul? Am suspiciunea ca ceva nu este in regula acolo.
Chiar daca nu reusesc nimic, macar sa nu ne ia de prosti.
PS: as avea nevoie de o referire la lege si articol prin care pot sa-i oblig sa ma informeze.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
dragos bolohan, utilizator
Cel mai recent răspuns: dragos bolohan , utilizator 12:53, 10 Octombrie 2019
Mulțumesc pentru ... vizualizări. Dacă reușesc să aflu informațiile respective, vă anunț cum am făcut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul de achizitie publica ukzspan ukzspan Ce contine un dosar de achizitie publica sau unde este reglementat acest lucru . Multumesc, (vezi toată discuția)
Termen declarare castigator madairina madairina As dori sa stiu care este termenul legal in care autoritatea contractanta trebuie sa anunte castigatorul la o cerere de oferta si ce se intampla daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Obligatii solicitant - in caz de neincheiere contract de achizitie ? cristiannegru cristiannegru - o institutie publica intentioneaza sa achizitioneze servicii de asistenta si reprezentare juridica in vederea apararii intereselor intr-un proces aflat pe ... (vezi toată discuția)