avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurare substituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurare substituire

Sunt reclamant intr-un proces civil inceput de mai bine de un an si jumatate si recent doamna avocata care ma reprezinta m-a informat personal ca nu o sa ma mai poata reprezenta la urmatorul termen, pentru ca s-a mutat in alt oras si pentru ca este însărcinata.

Doamna mi-a dat dosarul cu documente si m-a informat ca am trei variante:
- ca va trebui sa-mi caut alt avocat,
- sa ma reprezint singur (aici mi-a dat pe scurt cateva indicatii pentru urmatoarele 2-3 infatisari)
- sau sa imi gaseasca dumneaei un coleg avocat, doar ca pe noul avocat va trebui sa-l platesc eu in functie de onorariul stabilit de acesta.

Intrebarea mea este daca este normal acest lucru, pentru ca mie nu mi se pare corect din moment ce eu mi-am indeplinit obligatiile contractuale si am achitat onorariul integral si as dori sa stiu care sunt in realitate variantele pe care le pot alege in situatia de fata.

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
Marius2211, utilizator

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes ethel ethel Bună seara, În cazul unui partaj s-a angajat un avocat. S-a încheiat contractul, s-a plătit onorariul avocațional. Înfățișările au avut loc ... (vezi toată discuția)
Este legala stimularea posibililor colaboratori prin comisioane daca aduc clienti? Guy Forget Guy Forget De ceva timp am un cabinet individual de psihologie, specializat in psihologia transporturilor si psihologia muncii Pentru inceput, pentru a patrunde pe piata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un avocat dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,am si eu o problema.Am un proces si mi-a fost desemnat un avocat din oficiu,si pur si simplu nu face nimik,absolut nimik.inteleg ca daca nu sunt ... (vezi toată discuția)