avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Despre casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Despre casatorie

Buna ziua!
Viitorul sot are doua cetățenii:română și moldavă cu rezidența în R.Moldova,buletin român nu are,are doar pasaport român.Ca sa inregistram casatoria in Spania are nevoie de “certificatul de celibatar”de unde putem lua acest certificat?
Specific ca in Spania figureaza ca cetatean roman.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
Andonialina23, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Divort si recasatorie. integistrare casatorie din sua suceava129 suceava129 Buna ziua! Pe scurt, am fost casatorita timp de 3 ani cu un cetatean roman. Eu locuiesc in SUA si nu am avut timp sa vin sa finalizam divortul decat acum. Am ... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)