avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora 14 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora 14 ani

Am o verisoara de 14 ani care a fugit la iubit acasă băiatul este major iar parinti vor depune plângere la politie, ce vreau sa va întreb este ca dacă politia se duce la domiciliul iubitului iar fata refuza sa se întoarcă acasă și spune clar ca a venit de buna voie și na intretinut relati sexuale ma gândesc ca politia cu forta nu o poate lua pentru ca nu au nici mandat ca să între peste ei sa o ia, poate rămâne în continuare cu el? Și ce demersuri pot face parinti casa o recupereze dacă ea nu vrea sa se întoarcă și sta în casa la el sa no ia de pe strada sa o ducă politia acasă?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:31, 12 Octombrie 2019
Politia il poate convinge pe baiat sa trimita copilul de 14 ani acasa!
Si daca nu îl convinge, rămâne la el? Dacă își asuma responsabilitatea ca are grija de ea?

gi-jane2 a scris:

Politia il poate convinge pe baiat sa trimita copilul de 14 ani acasa!

copiii locuiesc cu parintii lor sau cu unul din parinti, nu exista alta varianta.
Politia are mijloace sa il convinga, nu va faceti griji.
PArintii se pot adresa si instantei pt a cere intoarcerea copilului de la persoane care il tin fara drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 16 ani si vreau sa ma mut de la parintii mei Anonim41 Anonim41 Buna ziua! Am 16 ani,iar relatia cu parintii mei nu este deloc favorabila.Certuri si reprosuri zilnic,agresiuni verbale,presiuni psihice,au fost si agresiuni ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi schimb domiciliul la 16 ani ContSters327631 ContSters327631 Mi s-a comunicat de catre cei de la Telefonul Copilului ca la varsta de 16 ani am dreptul sa locuiesc separat de parintii mei, fiind necesar sa depun o ... (vezi toată discuția)