avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recomandare avocat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recomandare avocat

Buna dimineata !

As vrea sa vand un autovehicul care apartine unei firme al carei administrator unic sunt, unei persoane particulare (tot subsemnata) si as avea nevoie de consultanta juridica in aceasta privinta.

Ma puteti ajuta cu sfaturi legate de pasii pe care trebuie sa-i urmez sau recomandandu-mi un avocat specializat pe asemenea tranzactii ?

Cu multumiri anticipate,

Maria Popescu
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:00, 1 Decembrie 2009
uitati-va la consultanti, la cei care lucreaza mai mult in comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare societate comerciala Daniela Nedelcu Daniela Nedelcu sunt contabil la o societate comerciala cu activitate de comert (bar) ai carei actionari sunt in varsta si doresc sa vanda firma unei terte persoane.va rog sa ... (vezi toată discuția)
Sc cu asociat unic caprice caprice Buna dimineata , intr-o societate comerciala de tip srl cu un singur asociat, daca se schimba asociatul si adm care sunt una si aceeasi persoana, care sunt ... (vezi toată discuția)
Evaluare mijloace fixe la vanzare manu12007 manu12007 Va rog frumos sa imi spuneti daca un SRL care vrea sa vanda altei societati mijloacele fixe pe care le are inregistrate in contabilitate trebuie sa faca o ... (vezi toată discuția)