avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Duplicat plângere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Duplicat plângere

Am depus doar un exemplar din plângere împotriva unui proces verbal de contravenție , cum pot să mai depun altul?
Cel mai recent răspuns: Hofman86 , utilizator 16:50, 13 Octombrie 2019
Buna ziua,
Mergeti la registratura instantei si depiuneti inca un exemplar.
Sau trimiteți prin mail,posta cu confirmare primire etc.
Dar trebuie să fie identică cu prima? Dacă da cum o recuperez pe rima ca sa mai fac una?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Mergeti la registratura instantei si depiuneti inca un exemplar.

Mergeți la arhiva,solicitați copierea inscrisului respectiv și apoi il depuneti la registratura.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Problema este ca sotul meu a depus-o și acum este plecat din tara. Am imprimat-o de pe site-ul judecătoriei și mă gândesc să o trimit prin poștă. Se poate?

Alte discuții în legătură

Pot depune acte la un dosar la care nu i-au parte? Hofman86 Hofman86 Soțul meu a depus o plângere la un proces verbal de contravenție și a plecat din țară. Am primit acasă o adresa în care i se mai cer niste acte. Pot ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala adrian _p adrian _p Se poate trimite plangerea prin posta catre registratura instantei? (vezi toată discuția)
Cererea de chemare in judecata depusa online - 3 exemplare gev gev Buna ziua, daca depun online cererea de chemare in judecata cum fac cu exemplarele pentru pârât? Stiam ca trebuie depuse in 3 exemplare, dar online cum fac? (vezi toată discuția)