avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot depune acte la un dosar la care nu i-au parte?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot depune acte la un dosar la care nu i-au parte?

Soțul meu a depus o plângere la un proces verbal de contravenție și a plecat din țară. Am primit acasă o adresa în care i se mai cer niste acte. Pot să depun eu acele acte? As putea sa le trimit prin fax?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:00, 10 Octombrie 2019
Le puteti trimite pe mail sau prin posta și formulati adresa de însoțire a actelor in numele soțului etc.Sa va prezentati personal ls registratura și să le depuneti nu puteti daca nu aveti o procura notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat plângere Hofman86 Hofman86 Am depus doar un exemplar din plângere împotriva unui proces verbal de contravenție , cum pot să mai depun altul? (vezi toată discuția)
Chitanta taxei de timbru trebuie depusa personal sau de alta persoana? ken ken Buna ziua. Intr-o cauza-plangere contra unui proces verbal la o contraventie rutiera, chitanta originala care dovedeste plata taxei de timbru trebuie depusa ... (vezi toată discuția)
Plata rovinieta masina radiata Isabela m. Isabela m. Buna ziua. Sotul meu a primit in posta, acasa la socrii mei- unde nu mai are domiciliul de 7 ani, o adresa de la cnadr prin care se cominica ca in iunie 2017 a ... (vezi toată discuția)