avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata rovinieta masina radiata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata rovinieta masina radiata

Buna ziua. Sotul meu a primit in posta, acasa la socrii mei- unde nu mai are domiciliul de 7 ani, o adresa de la cnadr prin care se cominica ca in iunie 2017 a circulat fara rovienieta cu masina vanduta in 2010 si radiata de la administratia financiara. Adresa a fost lasata in posta, nu inmanata. Sotul meu era plecat din tara in iunie, la data contraventiei, dar e plecat si acum si nu poate contesta procesul verbal in termen de 15 zile. Pe de alta parte, trebuie sa ne deplasam special pentru asta la Bacau. Ne puteti ajuta /indruma catre drafturi plangere in instanta? Avem sanse de succes daca demonstram ca nu a fost in tara, avand in vedere ca nu se va respecta termenul de 15 zile ? Multumesc, cu respect Isabela M.
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Isabela m., utilizator
Cel mai recent răspuns: Isabela m. , utilizator 20:20, 3 Octombrie 2017
Conform dispozitii in vigoare este obligatoriu ca plangerea contraventionala impotriva PV sa fie depusa in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila
Puteti formula plangerea contraventionala si puteti solicita judecatrea in lipsa astfel ca prezenta sotului dv nu este obligatorie
Daca nu stapaniti procedura apelati la persoana specializata
Masina a fost numai pe numele sotului inainte de casatorie, pot formula eu plangerea? Ar trebui platita amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta desi detin una cristinaelena88 cristinaelena88 Buna ziua, am si eu o intrebare : azi am primit prin posta o amenda pentru lipsa rovinietei, problema e ca detin o rovinieta valabila din aprilie pana in ... (vezi toată discuția)
Am luat o amenda fara sa fiu citat Iureaalinamihaela Iureaalinamihaela Bună ziua am fost în august în concediu la casa părintească acolo locuind un frate de al meu și pe același teren sora mea cu soțul și copii noi având ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rovineta pe o masina vanduta sandel83 sandel83 buna ziua,va rog ma puteti indruma cum sa contest o amenda de rovineta pe o masina care a fost pe numele meu,amenda a venit la un an dupa ce am vandut ... (vezi toată discuția)