Buna ziua. Sotul meu a primit in posta, acasa la socrii mei- unde nu mai are domiciliul de 7 ani, o adresa de la cnadr prin care se cominica ca in iunie 2017 a circulat fara rovienieta cu masina vanduta in 2010 si radiata de la administratia financiara. Adresa a fost lasata in posta, nu inmanata. Sotul meu era plecat din tara in iunie, la data contraventiei, dar e plecat si acum si nu poate contesta procesul verbal in termen de 15 zile. Pe de alta parte, trebuie sa ne deplasam special pentru asta la Bacau. Ne puteti ajuta /indruma catre drafturi plangere in instanta? Avem sanse de succes daca demonstram ca nu a fost in tara, avand in vedere ca nu se va respecta termenul de 15 zile ? Multumesc, cu respect Isabela M.
Conform dispozitii in vigoare este obligatoriu ca plangerea contraventionala impotriva PV sa fie depusa in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila
Puteti formula plangerea contraventionala si puteti solicita judecatrea in lipsa astfel ca prezenta sotului dv nu este obligatorie
Daca nu stapaniti procedura apelati la persoana specializata