avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare amenda rovineta pe o masina vanduta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare amenda rovineta pe o masina vanduta

buna ziua,va rog ma puteti indruma cum sa contest o amenda de rovineta pe o masina care a fost pe numele meu,amenda a venit la un an dupa ce am vandut masina,am contestat in instanta cu actul de vanzare-cumparare si actul de radiere de la circa financiara,dupa cateva luni am primit de la judecatorie un plic cu o intampinare scrisa de cei de la CNADR din care am inteles ca resping contestatia mea ca nu ar fi fondata ,ca actele pe care le detin nu sunt dovezi concrete si drept urmare ar trebui sa le raspund in termen de 10 zile si sincer nu stiu ce sa le mai trimit,radierea la politie urma sa se faca in termen de maxim o luna atunci cand cumparatorul ar fi trebuit sa o inscrie ceea ce nu sa intamplat .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:48, 17 Martie 2014
trebuia sa solicitati si proba cu martori ca nu ati condus dvs. Faceti o plangere la politie impotriva celui care conduce masina dar daca ati radiat-o si el nu a mai inmatriculat-o inseamna ca merge cu o masina neinscrisa in circulatie . Cred ca actele dvs. de vanzare nu sunt in regula si masina nu este radiata de la politie si de la fisc , faceti si aceste verificari
Daca nu stapaniti procedura si nu inlegeti concret intampinarea,apelati la persoana specializata care va poate redacta sau si reprezenta si apara interesele in fata instantei de judecata
sandel83 a scris:
dupa cateva luni am primit de la judecatorie un plic cu o intampinare scrisa de cei de la CNADR din care am inteles ca resping contestatia mea ca nu ar fi fondata ,ca actele pe care le detin nu sunt dovezi concrete si drept urmare ar trebui sa le raspund in termen de 10 zile si sincer nu stiu ce sa le mai trimit,

Nu v-a fost respinsă cererea de chemare în judecată, prin urmare nu trebuie să formulați o nouă cerere. Numai instanța poate să vă respingă cererea, nu și CNADR.

Instanța v-a comunicat întâmpinarea CNADR însoțită de o adresă prin care vi s-a pus în vedere să formulați răspuns la întâmpinare. Aceasta este procedura prevăzută de lege. E firesc ca, prin întâmpinare, CNADR să solicite respingerea cererii dvs. Dacă nu aveți nimic de precizat în legătură cu întâmpinarea primită, nu formulați răspuns la întâmpinare. În scurt timp veți primi și o citație cu primul termen de judecată.
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta auto vandut raspuns intampinare karsor karsor Buna ziua, In 2013 am vandut masina unei persoane din Bucuresti cu acte facute si radiere de la fisc si am instrainat masina cu acte si numere inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr rovinieta pentru un autoturism vandut, radiat fiscal stanciu gheorghe 56 stanciu gheorghe 56 Am vandut un autoturism , care a fost radiat fiscal posed civ . ci a cumparatorului. Contract vanzare cumparare. In copii. Autoturismul a fost vandut in ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta primita dupa ce am vandut auto karsor karsor Buna ziua, In 2013 am vandut masina unei persoane din Bucuresti cu acte facute si radiere de la fisc si am instrainat masina cu acte si numere inmatriculare ... (vezi toată discuția)