Buna ziua, daca depun online cererea de chemare in judecata cum fac cu exemplarele pentru pârât? Stiam ca trebuie depuse in 3 exemplare, dar online cum fac?
Cererea trebuie depusa în atâtea exemplare câte părți sunt instanta și parat sau părați.Depuneti un exemplar și restul trimiteți prin posta semnat olograf de dvs.(sau mai bine le trimiteți de la inceput prin posta gu confirmare)Online le puteți trimite dacă aveți semnatura electronica și chiar și atunci pot sa fie discuții.Daca nu aveți semnatura și trimiteți prin mail o sa primiți rezoluție sub sancțiunea anularii cererii sa trimiteți și exemplare semnate olograf.
Mirrella P.
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va sfătuiesc sa depuneți online cererea de chemare în judecata doar dacă e un termen anume pentru dvs și trimiterea înseamnă întreruperea termenului, ca în cazul prescripției. În rest, cererea e bine sa fie depusa prin posta sau registratura cu numărul de exemplare aferent. Alte documente în dosar puteți trimite și online, dar este un dosar deja existent. Mie mi s-a întâmplat sa depun online și sa trimit ulterior exemplarele prin posta și sa îmi înregistreze doua dosare. Ca sa am de-a face cu conexitatea și litispendenta în mod inutil. Cu pierderea de timp aferenta...