avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asigurare civila pentru voluntar ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asigurare civila pentru voluntar ONG

Buna ziua,

O fundatie cu activitate sociala din Romania accepta un voluntar din SUA pentru o perioada de 9 luni, Acest voluntar trebuie sa depuna o serie de acte la Serviciul de Imigrari intre care si "dovada politei de asigurare civila" icheiat de organizatia gazda, pe baza art. 69 lit.f din OUG 194/2002,
Cei de la Serviciul de Imigrari nu au putut da un raspuns concret ce tip de asigurare asteapta, specficand, ca fiecare asigurator are alta denumire pentru polita respectiva. Asiguratorii la care am apelat printr-un broker de asigurari imi cer sa specific concret ce tip de asigurare dorim sa incheiam.
Pana la urma ce tip de asigurare sa cer de la asiguratori? Poate imi dati si un exepmlu concret?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:06, 12 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asigurare de răspundere civilă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract voluntariat medic gaby11682001 gaby11682001 Buna ziua ! Sunt medic primar si as vrea sa inchei un contract de voluntariat cu un spital. As dori sa stiu daca activitatea de voluntariat ca medic ... (vezi toată discuția)
Practica sau contract de colaborare JackyVip JackyVip Buna , eu vreau sa fac practica la diverse firme , pentru a acumula experienta in anumite domeni, si eu nu vreau sa cer nici o remuneratie , ce contract este ... (vezi toată discuția)
Model declaratie pe propria raspundere privind munca voluntara tarkanyi tarkanyi Buna ziua! Ma apelez in speranta ca ma puteti ajuta. Am nevoie de un model de Declaratie pe propria raspundere in ceea ce priveste munca ... (vezi toată discuția)