avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Citat la politie
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Citat la politie

Buna ziua
Sunt citat la politie in calitate de faptuitor...dar nu sunt in localitatea unde trebuie sa ma prezint si timp de cateva zile nu ma pot deplasa acolo
Cum pot amana cateva zile..fara a pati ceva..eu neavand niciun numar de telefon unde sa pot vorbi cu cineva din cadrul politiei
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
Daria emil, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daria emil , utilizator 16:35, 11 Octombrie 2019
Căutați pe internet nr de telefon de la secția respectivă și stabiliți cu polițiștii o altă dată, însă mergeți insoțit de un avocat!
Si in cazul in care nu imi permit un avocat?
Multumesc anticipat
Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Căutați pe internet nr de telefon de la secția respectivă și stabiliți cu polițiștii o altă dată, însă mergeți insoțit de un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie la politie in calitate de faptuitor n0pain0gain n0pain0gain Am primit o citatie in care sunt invitat la politie in calitate de faptuitor. Mentionez ca citatia si faptul ca numele meu intr-un proces verbal au aparut ... (vezi toată discuția)
Citatie reclamant Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu o nelamurire, insa pentru o mai buna intelegere o sa prezint faptele de la inceput. Am imprumutat o suma de bani de la o ruda, nimic ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie in calitate de "faptuitor" Miyako Miyako Am primit o citatie sa ma prezint la politie. Pe foaia ce o am de la politist nu scrie pentru ce sunt chemat la sectie. Pe foaia ce o avea dansu am observat ca ... (vezi toată discuția)