avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este procedura ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este procedura ?

Dupa darea unei hotarari, in contradictoriu cu prevederile legii privitoare la acea spetza, au fost solicitate autoritatilor statului anumite documente cu privire la aspectele vizate, fara a se face vreo referire cu privire la vreun proces pe aceasta tema!. Autoritatile elibereaza documente care arata exact cum prevede legea in spetza respectiva, contrar hotararii jdecatoresti care nu are cale de atac (recurs). Intrebare: Daca documentele respective sunt depuse in termenul stabilit de lege, acestea dau sau nu dreptul de revizuire , cu atat mai mult, ca dovedesc o eroare de judecata prin care se aduce un prejudiciu dovedit cu documente de la autoritatile statului de 300.000lei ? Deci: aceste documente au fost cerute dupa darea hotararii deoarece era de neconceput ca nu se aplica legea, iar ceea ce scrie pe document exista si la data procesului si inainte sau dupa proces, fiind vorba despre prevederi legale (articole de lege concrete), neglijate de catre instanta desi s-a mentionat existenta lor in dosar.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:36, 11 Octombrie 2019
Din pacate nu se intelege nimic din postarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunea penala poate fi motiv de revizuire ? cristiannegru cristiannegru unitatea a formulat o actiune civila impotriva unui salariat. Actiunea civila a avut ca obiect: angajarea raspunderii patrimoniale pentru gestionarea ... (vezi toată discuția)
Interpretare text lege UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Art.509 C.P.C Revizuirea: 5. după darea hotărârii, s-au descoperit înscrisuri doveditoare, reţinute de partea potrivnică sau care nu au putut fi ... (vezi toată discuția)
Procedura UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Care este procedura de indreptare a unei erori de judecata prin care s-au adus daune materiale deosebit de mari (640 lei/fiecare luna , perioada nedeterminata) ... (vezi toată discuția)