avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inscrierea la clasa pregatitoare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inscrierea la clasa pregatitoare

Buna ziua! Sunt mamica unui copil in varsta de 5 ani, in prezent inscris la gradinita, grupa mare. In anul scolar 2020-2021 va fi inscrisa la scoala. Intrebarea mea este: ce pot face, daca la cele 3 scoli din orasul meu, Navodari, s-au facut deja liste la invatatoarele care vor prelua clasa pregatitoare in anul scolar 2020-2021 inca de acum 1 an?
Eu nu am fost sa vorbesc cu nicio doamna invatatoare, nu mi se pare normal! Noi suntem "arondati" la una din scoli. Acolo am auzit ca sunt deja "facute" clasele, listele fiind "inchise".
Este normal sa fie alcatuit colectivul clasei cu 2 ani inainte? Unde pot inainta o reclamatie? Credeti ca se va lua in seama problema semnalata?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 00:06, 14 Octombrie 2019
Cam suna a manarie locala!
Reclamatiile va trebui sa le adresati in scris la inspectoratul de care apartine scoala la care sunteti "arondati".
Stabilimentul de invatamant va trebui sa va scolarizeze copilul, istoria cu clasele ""facute" si listele "inchise" miroase clar spaga.
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2019
Demos, utilizator
Va multumesc pentru raspuns. Cu siguranta, copilul meu va fi primit acolo, in caz de refuz, le voi da argumente solide sa mi-l primeasca. Ce e drept, ma deranjeaza f tare treaba cu listele. As fi putut si eu, ca si ceilalti parinti, sa fi mers sa "rezerv" un loc, dar nu mi s-a parut deloc normal. Voi face o reclamatie la inspectorat. Mi-e frica sa imi scriu numele in reclamatie, pentru ca mai tarziu sa nu intampin probleme, dar trebuie, pentru ca altfel niciodata nu vom rezolva nimic.
Aveti perfecta dreptate, va citez: "altfel niciodata nu vom rezolva nimic", sper ca veti avea curajul de a va educa copilul in acest spirit.
Succes
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Scoala cere bani pentru mobilier lumi11 lumi11 Buna ziua, Am inscris copilul la scoala in clasa I, step by step si mi s-au cerut 200 EUR bani pt mobilier (nu s-a dat factura sau chitanta fiscala) ce ... (vezi toată discuția)