avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii medii vs studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii medii vs studii superioare

Buna ziua. Am terminat o scoala postliceala sanitara la buget insa vreau sa dau admitere la o umf. Mi s-a spus ca pot opta pentru medicina doar ca a doua facultate dar, din cate stiu, o postliceala este considerata invatamant mediu, nu superior. In ce categorie ma incadrez?
De asemeni, voi trece automat la locurile cu taxa? Cum se aplica art. 142 din legea 1/2011 in cazul meu in aceasta privinta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 13 Octombrie 2019
Nu cred ca este corect ce vi s-a spus... sunteti la prima facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in anul 2020 am terminat facultatea de matematică ... Andreiion22 Andreiion22 Buna ziua!In Anul 2020 am terminat Facultatea de Matematică și Informatică Babeș-Bolyai din Cluj, unde am facut 4 ani la buget.Acum as dori sa ma inscriu ... (vezi toată discuția)
Urgent! buna ziua! daca am terminat o facultate de 3 ani dintre care ... AnaB01 AnaB01 Buna ziua! Daca am terminat o facultate de 3 ani dintre care doar 2 la buget, la o a doua facultate de 6 ani mai am dreptul sa beneficiezz de buget o parte din ... (vezi toată discuția)
Facultate taxa/buget Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua! Sunt în anul 6 de facultate, la medicină. Deși în toți cei șase ani am fost la buget, acum trebuie să plătesc un an deoarece înainte de ... (vezi toată discuția)