avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce sa fac cu vecina de deasupra care nu repara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce sa fac cu vecina de deasupra care nu repara parchetul care scartaie de 7 ani?

Ce sa fac cu vecina de deasupra care nu repara parchetul care scartaie de 7 ani? Trebuie sa ma duc la judecata, cred, caci cu politia nu am rezolvat nimic, cu strigatele nimic. Este de piatra! Cum sa traiesti auzind mereu cum se merge deasupra ta??? Am bube in cap de stres. Nu am pomenit asa ceva, sa tina la un parchet vechi, practic niste lemne, vechi de 34 ani? Ati mai auzit asa ceva? Eu nu credeam ca pot exista asemenea persoane. Oare nu s-a saturat sa mearga cu scartaitul la picior? Nu pot pleca din cauza mamei, care este batrana, nu aude si nu vrea sa plece. Ma chinuiesc numai eu! Ati mai auzit asa ceva?? ? Ce sa fac?
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2019
dolly_c, utilizator
Cel mai recent răspuns: dolly_c , utilizator 19:36, 20 Octombrie 2019
Vedeti, este spatiu proprietate comuna, dar as. prop. se poate implica.
Daca nu intelege sa-si repare parchetul, sigur ca ramane varianta instantei de judecata, dar de acest lucru trebuie sa se ocupe as. de proprietari. (vedeti prevederi L 196/2018).
Mult succes!
Fiind vecina de la etajul superior, parchetul care scartie este la ea in casa , deci proprietatea ei privata. asociatia nu are nici un amestec. Daca nu va puteti intelege, doar instanta poate decide, dar necesita timp, probe si bani.
Cazul mentionat nu este singular
Inca exista apartamente ai caror proprietari au ramasi fideli regimurilor trecute,inca au usa de acces initiala vopsita verde
Ca sa pastreze traditia ,detin aragaze alimentate prin furtun recuperat de la aparate vechi de sudura autogena,
Politia nu se poate implica in solutionare
Daca nu puteti solutiona cu proprietarii apartamentului,analizati oportunitatea izolarii fonice a tavanului si ati scapat de chinurile care au cauzat " bube in cap de stres"
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. O sa analizez dosarul meu si prevederile Legii
L 196/2018. Va doresc numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini zgomotosi Lili2020 Lili2020 Buna dimineata, Vecinii de deasupra fac de 1 luna, zi de zi, inclusiv in orele mici ale noptii acelasi tip de zgomot: mutare mobila, mobila care o tarsaie ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjant emihin emihin Buna ziua, Doresc sa va cer ajutorul in problema cu care ma confrunt de ceva vreme: ne-am mutat intr-un imobil nou in care aproape fiecare zi/ noapte este ... (vezi toată discuția)
Vecini zgomotosi Pârvu Catalina Pârvu Catalina Buna seara.Incepand cu luna iunie vecinii de deasupra renovează.Au terminat in luna septembrie lucrările după care s-au mutat înapoi în apartament și ... (vezi toată discuția)