Ce sa fac cu vecina de deasupra care nu repara parchetul care scartaie de 7 ani? Trebuie sa ma duc la judecata, cred, caci cu politia nu am rezolvat nimic, cu strigatele nimic. Este de piatra! Cum sa traiesti auzind mereu cum se merge deasupra ta??? Am bube in cap de stres. Nu am pomenit asa ceva, sa tina la un parchet vechi, practic niste lemne, vechi de 34 ani? Ati mai auzit asa ceva? Eu nu credeam ca pot exista asemenea persoane. Oare nu s-a saturat sa mearga cu scartaitul la picior? Nu pot pleca din cauza mamei, care este batrana, nu aude si nu vrea sa plece. Ma chinuiesc numai eu! Ati mai auzit asa ceva?? ? Ce sa fac?
Vedeti, este spatiu proprietate comuna, dar as. prop. se poate implica.
Daca nu intelege sa-si repare parchetul, sigur ca ramane varianta instantei de judecata, dar de acest lucru trebuie sa se ocupe as. de proprietari. (vedeti prevederi L 196/2018).
Mult succes!
Fiind vecina de la etajul superior, parchetul care scartie este la ea in casa , deci proprietatea ei privata. asociatia nu are nici un amestec. Daca nu va puteti intelege, doar instanta poate decide, dar necesita timp, probe si bani.
Cazul mentionat nu este singular
Inca exista apartamente ai caror proprietari au ramasi fideli regimurilor trecute,inca au usa de acces initiala vopsita verde
Ca sa pastreze traditia ,detin aragaze alimentate prin furtun recuperat de la aparate vechi de sudura autogena,
Politia nu se poate implica in solutionare
Daca nu puteti solutiona cu proprietarii apartamentului,analizati oportunitatea izolarii fonice a tavanului si ati scapat de chinurile care au cauzat " bube in cap de stres"
Vecini zgomotosi
Lili2020
Buna dimineata,
Vecinii de deasupra fac de 1 luna, zi de zi, inclusiv in orele mici ale noptii acelasi tip de zgomot: mutare mobila, mobila care o tarsaie ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjant
emihin
Buna ziua,
Doresc sa va cer ajutorul in problema cu care ma confrunt de ceva vreme: ne-am mutat intr-un imobil nou in care aproape fiecare zi/ noapte este ... (vezi toată discuția)