avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce ar trebui să fac?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce ar trebui să fac?

Sunt cadru dicdactic și m-am confruntat cu următoarea problemă. Un părinte a intrat în sala de clasă și a agresat verbal un elev. Vrând să-l agreseze și fizic m-am interpus între ei și m-a agresat pe mine fizic și verbal. Am făcut sesizare la poliție și i-a dat mustrare scrisă cu privire la comportamentul lui față de mine. Ce ar trebui să fac pentru a se lua măsurile legale
Cel mai recent răspuns: Adina Lupascu , Practician in insolventa 14:24, 14 Octombrie 2019
Plangere la Inspectoratul Scolar Judetean cu solicitare de a fi supus testarii psihologice obligatorii si de a vi se comunica rezultatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt ... Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua. Copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt cu câteva probleme... abuzive și discriminatorii... le consider eu. Doamna ... (vezi toată discuția)
Bullying scolar salutare. am urmatoarea problemă, fiind cadru ... richard1977 richard1977 Bullying scolar Salutare. Am urmatoarea problemă, fiind cadru tehnic la o scoală tehnologică. Cunosc cazul unei eleve supusă bullyingului de un grup de ... (vezi toată discuția)