Am o intrebare. Transferwise mi-a rambursat o sumă la un cont din state din dolari pentru un transfer anulat de mine, a fost totul ok. Aceștia după 2 zile mi-au mai rambursat aceeași sumă dinou. Mi-au trimis email sa le trimit banii rambursati ca motiv ca ei nu au primit banii de la mine dar mie mi-au fost retrași banii.
Înțeleg, cred că este greșeala de operator. Dar suma rambursata a 2 oară aproape echivalează comisionul care mi-a fost luat.
Întrebarea mea este ce este mai exact transferwise? Banca? De imi cere sa le dau niște bani înapoi pentru o gresealaa făcută de ei si care ar fi consecințele dacă nu le ramburseze suma deoarce eu as ieși pe minus destul de mult din cauza lor..
Fiind o firmă licențiată în Anglia aceasta are drepturi în România pentru ceva? Nu mi se pare normal pentru greseala operator sa plătesc eu. Iar aceștia într-un Email au spus ca nu aveau banii mei cand mi-au rambursat suma ceea ce eu pot dovedi ca am avut retrași banii și doar dupa mi-au fost virați și după primul virament a venit al doilea.