avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

casa batrineasca a fost obiectul unui proces de partaj impreuna cu o masina de aceeasi valoare intre parintii divortati .In urma partajului sau scos ambele la vinzare prin licitatie .Parintii de comun acord au renuntat la vinzare doarece eram si noi doi copii care nu am fi avut unde locui si s-a inchis procesul .Tata a plecat cu masina in alt oras iar mama a ramas cu cei doi copii in casa .Intre timp parintii au decedat .La casa nu am facut dezbatere de mostenire .In aceasta situatie cum se poate face succesiunea daca , casa este pe numele amindurora ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 14 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
jumatate din casa e a tatalui, cealalta jumatate, atat cat a avut mama, o impartiti o fratele.
mergeti la notar si dezbateti succesiunea dupa mama.
dupa ce decedeaza tatal, dezbateti cu fratele, succesiunea dupa tata.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o nelamurire parintii mei au facut o casa, proprietar in ... Aly91 Aly91 Am si eu o nelamurire Parinti mei au facut o casa propietar in acte este mama care a decedat in urma cu 12 ani intre timp tata sa casatorit cu alta femeie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .doresc o elucidare in legatura cu o mostenire dificila ... Fici Fici Buna ziua .Doresc o delucidare in legatura cu o mostenire dificila . Terenul cumparat si esista doar un proces verbal al primariei si casa cu autorizatie... ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament wiley_boss88 wiley_boss88 Buna seara. Am si eu urmatoare problema la care as dori ajutor din partea dumneavoastra Parinti mei sau despartit in urma cu 5 anii ,iar dupa divort mama cu ... (vezi toată discuția)