avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... asigurarea de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

asigurarea de pensie

as dori sa stiu daca o persoana care munceste in Elvetia legal, plateste asigurarea pt pensie poate obtine drept de pensie in Romania, daca da care sunt pasii de urmat.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ancaroman80 ancaroman80 As dori sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru a obtine pensie alimentara in conditiile in care nu sunt casatorita cu tatal copilului iar acesta nu ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica in romania o hotarare judecatoreasca data in elvetia , intr-un proces civil? zoesam109 zoesam109 Exista relatii juridice intre Romania si Elvetia? In cazul proceselor civile? Intre doua persoane ?In cazul unei hotarari judecatoresti data in Elvetia, ... (vezi toată discuția)