avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

As dori sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru a obtine pensie alimentara in conditiile in care nu sunt casatorita cu tatal copilului iar acesta nu are un loc de munca,sau daca munceste nu are forme legale de angajare,ceea ce inseamna ca nu pot dovedi care ii este venitul lunar.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 16:41, 5 Iulie 2012
Buna ziua,depuneti actiunea pentru stabilire pensie intretinere minor si se va stabili la venitul minim pe economie apoi poate faceti demersuri si aflait si unde lucreaza ,
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara dana12345 dana12345 am o fetita din prima casatorie dupa care primesc o pensie alimentara de 77 de lei pe luna .nu l am dat pentru marirea pensiei alimentare din 2005 .acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara yoannacri yoannacri Am un copil insa nu sunt divortata pot obtine prin instanta pensia alimentara sau trebuie intai sa deschid actiune pt divort si dupa sentinta definitiva mi se ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului corina achim corina achim Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: am un copil de un an si 4 luni care este pe numele tatalui lui.eu nu sunt casatorita cu tatal copilului si nici nu ... (vezi toată discuția)