avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lucrare Distrigaz sant, trafic greu in zona, fisurat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lucrare Distrigaz sant, trafic greu in zona, fisurat tavane si cazut un tavan

Buna seara, Distrigaz a efectuat o lucrare de sapaturi in apropierea casei mele si a lasat-o in stadiu nefinalizat cateva zile fiind acoperita cu 2 table groase peste care treceau noaptea camioane de 30 t care evacuau pamantul de la un santier in lucru. Aceste camioane in momentul cand treceau peste acest sant acoperit cu table produceau un soc puternic de se zguduia casa si in cele din urma a cazut un tavan si doua sunt fisurate. intr-una din zile mai precis Vinerea trecuta mama a fost atat de speriata nedormind toata noaptea din cauza zgomotului si socurilor incat i-a crescut tensiunea si am sunat la 112, a venit salvarea si am dus-o la spital. Noaptea urmatoare a cazut tavanul intr-o camera si in alte 2 sa fisurat. am trimes sesizari pa Distrigaz, la politia comunitara s1, la primaria s1, la ADP, PRIMARULUI DAN TUDORACHE sector 1, am incercat sa trimet si la protectia consumatorului dar trebuie sa am un raspuns, o tentativa de inpacare esuata. Ce credeti ca este de facut in situatia actuala pentru ca vinovatul sa repare dauna tinand cont si de faptul ca tavanul cazut pe jumatate este instabil ce a mai ramas si suntem in pericol de a cadea oricand si restul. Eu cred ca vinovat este Distrigaz care nu a luat masuri de restrictionare a traficului greu peste santul ne finalizat, nereparat, astfel se evitau socurile care au dus la deteriorarea casei.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
cristianv23, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident de traseu silviana13 silviana13 Avand in vedere ca pe 7 ian 2014 am avut un aciident de traseu soldat cu picior in gips si CM 1 luna cel putin, va rog sa imi spuneti ce presupune acesta . ... (vezi toată discuția)
Vecini turbulenti mihpre mihpre Buna ziua, Vreau sa va povestesc mai intai o intamplare si apoi sa va cer parerea. Aseara, pe la ora 22:30, vecinul meu de deasupra a \"binevoit\" sa dea ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)