avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pot sa cumpar un imob exec silit prin credit ipot
Discuție deschisă în Executare silită

pot sa cumpar un imob exec silit prin credit ipot

ma intereseaza daca dupa ce am castigat licitatia executorul poate sa imi de actele necesare pt credit CF , actul de proprietate al imobilului.dac nu achit suma cu care am licitat in 30 de zile pierd avansul de 10% şi aşi vrea sa stiu dac pot sa ma invart in 30 de zile .multumesc!
Cel mai recent răspuns: eye , utilizator 23:27, 7 Decembrie 2009
Sunteti prima persoana pe care o aud ca vrea sa cumpere la licitatie un imobil executat silit si doreste sa achite prin credit ipotecar!
Sfatul meu este sa mergeti la cateva banci si sa intrebati daca vi se poate acorda credit in aceste conditii , tinand cont ca imobilul care se vinde prin licitatie are fostii proprietari in el (nu sunt evacuati)!
acest imobil este o casă, achizitionata de o firma in 2007, firma avand datorii un creditor a cerut executarea silita si s-a trecu la bunurile firmei. aceasta casa e deja la a 3 a licitatie , nelocuind nimeni in ea. ma interesa daca pot face rost de actele ce mi le cere banca la acordarea creditului de la executor sau .... cine le are.
Discutati mai intai cu banca.
Executorul, cu acordul creditorului, va poate aproba achitarea si in rate a pretului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)
Caz executare silita - valoare imobil CosminOM CosminOM Buna ziua, Am o intrebare legata de situatie in care ma aflu in prezent. Am avut un credit ipotecar, nu am putut sa il mai platesc (a venit criza, mi-am ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita maris331 maris331 Se executa silit un imobil ,la prima licitatie nu s eprezinta nimeni la a doua licitatie executorul noteaza ca daca se prezinta 2 licitatori poate scadea ... (vezi toată discuția)