avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrarea din concediu crestere copil direct in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrarea din concediu crestere copil direct in concediu prenatal

Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil si urmeaza sa se nasca cel de-al 2 lea copil la cateva zile dupa ce primul copil împlinește 2 ani. Am mai multe intrebari:
1) Trebuie sa-mi reiau neaparat activitatea cu 60 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani?
2) Pot aduce concediul prenatal incepand exact cu prima zi in care mentionez in cererea catre angajator ca imi voi relua activitatea?
3) Cum se va calcula concediul prenatal daca intru direct din concediu crestere copil?
4) Imi poate respinge angajatorul cererea de reluare a activitatii sau concediul prenatal?
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
EEva, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2018 si concediu prenatal dutumihai dutumihai Buna ziua! Sotia mea este in concediu de crestere a copilului pana in aprilie (de fapt pana in martie cand urmeaza sa intru eu in luna de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa concediu pentru cresterea copilului jesuis79 jesuis79 Buna seara. Momentan ma aflu in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani cu primul copil si am ramas din nou insarcinata. Primul copil implineste 2 ... (vezi toată discuția)
Continuitate pentru ccc2 avril_dor avril_dor pe 10 aprilie copilul meu implineste 2 ani. Atunci eu voi fi insarcinata in 20 saptamani, deci inca 2 luni pana ar trebui sa intru iar in concediu prenatal. Am ... (vezi toată discuția)