avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incasare salariu in cont
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incasare salariu in cont

Buna ziua,

In ultimele luni, administratorul societatii la care lucrez a decis sa faca plata salariului, in conturile angajatilor, direct din contul personal(firma plateste impozitul si contributiile pentru acesti bani), fara a face vreo mentiune ca sumele respective reprezinta salariu. Este in regula? Nu exista riscul ca banca sau Anaf-ul sa intervina si sa ne oblige sa mai platim o data taxe pentru acesti bani?

Alte discuții în legătură

Buna seara am si eu o intrebare. am avut in banca intr-un cont ... Dragos6891 Dragos6891 Buna seara am si eu o intrebare. Am avut in banca intr-un cont o suma de bani. Din acestia am scos 10.000 Ron pentru a schimba instalatia de termoficare a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata catre anaf Marox83 Marox83 Buna seara,am niste nelamuriri,daca ma puteti ajuta cu niste pareri.Vechea administratie a asociatiei nu a platit contributiile catre Anaf si acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc impozit la salariul administratorului de bloc ninuska_08 ninuska_08 Incepand de luna acesta am constatat cu indignare ca administatora de la asoc. scarii a mai adaugat un 7.15lei de apartament ,in conditiile in care sunt 36 ... (vezi toată discuția)