avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie recalculare pensie, inainte de apel.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie recalculare pensie, inainte de apel.

In urma uni proces de doi ani cu Casa de pensii, am obtinut o Hotarare judecatoreasca de la Tribunalul judetean prin care se aproba cererea mea de recalculare a pensiei pentru limita de varsta. Casa de pensii a emis o noua decizie de pensie , mi-a virat in cont banii cuvenit pentru ultimii doi ani (de la data formularii cererii) si in continuare mi s-a platit pensia in noul cuantum. Ulterior Casa judeteana de pensii a facut apel la Curtea de apel. Eu nu am siut ca avocatul nu a depus intampinare la apel si curtea de apel a admis apelul . Ce se intampla in continuare ? Pot fi obligata sa restitui sumele incasate in plus? Practic banii mi s-au virat in baza unei Decizii emisa de aceeasi Casa de pensii. Cine se face vinovat ?

Alte discuții în legătură

Pot apela la cedo? sejc sejc Prin decizie a tribunalului judetean cererea de anulare a deciziei de recalculare a pensiei emisa in baza oug 735/2010 si mentinerea in plata a deciziei de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri referitoare la comunicarea unei hotarari si la apel Carp Mircea Carp Mircea Ma aflu in urmatoarea situatie: ...............................................................Reclamant CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII .......... Petent ... (vezi toată discuția)
Decizia curtii de apel, pt recalculare pensie simpatyk simpatyk Asupra recursului de fata, Prin sentinta civila nr .117/15.01.2009 a Tribunalului Dolj, a fost admisa contestatia formulata si precizata privind pe ... (vezi toată discuția)