avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Audit extern de catre un cabinet avocatura ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Audit extern de catre un cabinet avocatura ?

Buna ziua,
Lucrez intr-o instititie publica unde exista directie de audit intern. Avem un contract de asistenta juridica cu un cabinet de avocatura la care apelam cand se ivesc situatii complicate . Intrebarea este urmatoarea : Este legal ca dupa efectuarea lucrarilor, semnarea lor de catre conducerea institutiei si comunicarea actelor administrative catre solicitanti, cabinetul de avocatura sa solicite toate lucrarile serviciului pentru ca sa efectueze audit ?
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
ilinca60, utilizator

Alte discuții în legătură

Comunicarea unui extras dupa actul de nastere catre un cabinet de avocatura valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am si eu urmatoarea intrebare: In cadrul unui proces de divort avocatul paratului poate solicita si obtine de la serviciul de stare civila un ... (vezi toată discuția)
Lamurire in legatura cu un contract mariuscris mariuscris Art. 1 Obiectul contractului il constituie efectuarea de catre Cabinetul de avocat in favoarea CLIENTULUI a urmatoarelor servicii:  Asistenta ... (vezi toată discuția)
Desfintare firma ivl001 ivl001 Buna ziua. Imi spuneti, va rog, ce cabinet se ocupa cu desfintarea unei firme (am o firma care este trecuta in regim derogatoriu-inactivitate). Vreau sa o ... (vezi toată discuția)