avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CASATORIE CU STRAIN CONSTATATA CASATORIE DE CONVENIENTA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CASATORIE CU STRAIN CONSTATATA CASATORIE DE CONVENIENTA

IN URMA CU DOI ANI M-AM CASATORIT CU UN CETATEAN STRAIN,IN URMA INTERVIULUI SUSTINUT LA APT,IN VEDEREA ACORDARII VIZEI,AM FOST DECLARATI INCONSECVENTI,IAR CASATORIA NOASTRA CA FIIND UNA DE CONVENIENTA,ULTERIOR AM DAT IN JUDECATA APS,AM PIERDUT PROCESUL,SOTUL MEU A FOST EXPATRIAT DEOARECE A RAMAS IN ROMANIA FARA DREPT DE SEDERE,CU O INTERDICTIE DE 6 LUNI,ACUM A DEPUS ACTELE IN VEDEREA OBTINERII VIZEI,IN ACEST TIMP AM FOST IN AUDIENTA LA APS UNDE AM DEPUS SI MEMORIU CU DOVEZI CLARE CA SUNTEM IMPREUNA SI CASATORIA NOASTRA ESTE UNA NORMALA,CU TOATE ACESTEA VIZA NU I-A FOST ACORDATA.CE ESTE DE FACUT IN ACEASTA SITUATIE?CUM POT CONVINGE AUTORITATILE ROMANE ?????

Alte discuții în legătură

Casatorie de convenienta tagore tagore Sunt casatorita cu un cetatean strain de 6 luni. Am depus ieri actele in vederea prelungirii dreptului de sedere ( pentru prima data) si mi s-a spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Se pedepseste casatoria de convenienta ? alexandru_irimia85 alexandru_irimia85 daca te casatoresti cu un cetatean de alta nationalitate si o faci de convenienta ce riscuri poti avea ? (vezi toată discuția)
Viză cetățean sirian Cesima12 Cesima12 Sunt casatorota cu un cetatean tunisian cum pot obtine viza lui pt România pentru ca la ambasada a fost refuzat de 2 ori (vezi toată discuția)