avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Autorizare DSVSA Composesorate
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Autorizare DSVSA Composesorate

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Suntem un Composesorat din Jud. Cluj si dorim sa infiintam o ferma de ovine. Am vrut acest lucru si in trecut, dar ne-am lovit de avizarea exploatatie de catre DSVSA care nu permitea autorizarea Composesoratelor. Intrebarea noastra acum este daca in acest moment Composesoratele pot obtine cod de exploatatie de la Directia sanitar veterinara sau nu?

Multumesc.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizare masura 112 madara madara Buna ziua! In cazul in care depun un proiect pe masura 112 si ma oblig sa cresc la numarul de UDE prin cresterea numarului de animale(porci, gaini ouatoare) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - conditii de autorizare pentru infiintare ferma de prepelite marius33eu marius33eu As dori sa ma ajutati intr-o problema daca se poate.Mi-as dori sa infiintez o microferma de prepelite pentru incepui aprox 1500-2000 de capete locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Irina Ina Irina Ina Buna ziua As dori sa infiintez o farmacie veterinara in Bucuresti mentionez ca sunt med veterinar Ce pasi trebuie sa urmez...acte....autorizatii..cod ... (vezi toată discuția)