avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Farmacie veterinara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Farmacie veterinara

Buna ziua
As dori sa infiintez o farmacie veterinara in Bucuresti mentionez ca sunt med veterinar
Ce pasi trebuie sa urmez...acte....autorizatii..cod caen...etc

Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:07, 10 Septembrie 2021
Trebuie să înființați o societate comercială (SRL cu asociat unic sau cu mai mulți asociați, după caz). Codul CAEN corespunzător consider că este 4773. Aveți nevoie de mai multe autorizații: Autorizație ISU (pompieri), Autorizatie sanitara veterinara – de la DSVSA al Mun. Bucuresti, Autorizație mediu sau negație, Contract prestari servicii privind activitatea de neutralizare a deseurilor de origine animala (dupa caz), Contract eliminare deseuri veterinare (dupa caz), Autorizație de funcționare Primărie (după caz).
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2021
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)
Autorizație primarie SDia SDia Buna ziua, Am un cabinet veterinar cu activitate principală Cod Caen 7500 - activități veterinare și cu activități secundare caen 4773 , 4774, 4776. ... (vezi toată discuția)
Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)