avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu nastere sotie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu nastere sotie

Am dreptul la 5 zile libere ca tata pentru nasterea sotiei plus 10 zile de la atestatu de puericultura iar intrebarea mea este: -Termenul de a cere aceste zile este de 8 saptamani de la nastere,eu pot cere cele 15 zile sa zicem peste 7 saptamani si 4 zile respectand termenul limita de 8 saptamani sau cele 15 zile trebuie luate in asa fel incat sa nu depasesc 8 saptamani adica in sapt 5 cer 3 sapt de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 17 Octombrie 2019
Daca solicitarea dvs se incadreaza in cele 8 saptamani mentionate in lege, atunci nu vad care ar fi impedimentul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru tatici la nasterea copilului Kitzmiler Kitzmiler Buna ziua. As vrea sa stiu daca s-a modificat numarul de zile libere acordate taticilor la nasterea copilului de la 5zile la 10zile. Multumesc! (vezi toată discuția)
Curs puericultura mihailccc mihailccc Managerul de resurse umane spune ca adeverinta pentru acest curs, ca sa fie valabila, ar trebui emisa dupa ce se naste copilul, mie doctorul de familie mi-a ... (vezi toată discuția)
Zile libere tata la nasterea copilului friday_325 friday_325 Buna ziua, ma intereseaza daca in calitate de angajator sunt obligat sa acord 5 zile de concediu tatalui, la nasterea unui copil, daca nu exista contract ... (vezi toată discuția)