avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare

Dacă am parcat pe un loc de handicapat si am fost fotografiat de către un polițist civil pot primii ulterior amendă? In parcare de la Hipermarket Auchan!
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
Gatuso1982, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:35, 17 Octombrie 2019
Probabil,o sa primiti pv de contravenție.
Adică amendă sau avertisment . Mentionez ca eram in parcarea de la Auchan Hipermarket
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator
Asta o sa decida cel ce scrie acel pv...
Dar poate sa-mi scrie proces verbal doar dovada a unei fotografii! Stiam ca parcarille private raspund agentii din cadrul Hipermarketului?

Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator
Din ce cunosc...acei agenti nu va pot legitima si scrie amenda dar pot chema politia sa faca asta...
Sau politia se poate autosesiza, mai ales daca cel ce a facut poza mai este si agent de politie.

Alte discuții în legătură

Amenda parcare politia locala ChivuB ChivuB Buna ziua, acum o saptamana am gasit in geam o invitatie la sediul politiei locale din sectorul 3 pentru ca am parcat pe un loc inchiriat. Prietena mea, fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare . am fost amendat de catre politia ... salop salop Buna ziua, am o intrebare . Am fost amendat de catre politia locala pentru ca as fii parcat intr un loc marcat pentru persoane cu dizabilitati. Bineinteles ... (vezi toată discuția)
Amendã circulaþie rutierã Monica0721 Monica0721 Bună ziua. În data de 10 iunie am găsit un echipaj de poliţie lângă maşină. Poliţistul care mi-a cerut actele mi-a spus că am parcat într-o zonă ... (vezi toată discuția)