Buna ziua, am o intrebare . Am fost amendat de catre politia locala pentru ca as fii parcat intr un loc marcat pentru persoane cu dizabilitati.
Bineinteles ca am contestat pv si am solicitat planse foto in dovedire .
Si aici surpriza . La dosar a fost depusa o plansa foto in care apare masina mea in parcajul de resedinta , foto in care mi s a aplicat adresa din pv de contraventie.
Deci neavand planse foto presupun ca politia locala s a deplasat la parcajul de resedinta care nu corespunde cu adresa asa zisei contraventii , au fotografiat masina si au aplicat manual presupun , data , ziua, adresa si cod postal pe foto . Evident ca este un fals .
Ce ar trebui solicit in acest sens instantei pentru a dovedi falsul .Multumesc.
Ceva nu se intelege, in poza respectiva apare vreun marcaj, sau indicator care sa probeze ca e un loc de parcare pentru persoane cu dizabilitati ? Ca au scris ei data si adresa nu are importanta, dar fapta de care va acuza e ca ati parcat pe un astfel de loc. Proba lor arata asa ceva ? Adica fapta de a parca fraudulos pe un loc marcat pentru persoane cu dizabilitati ? Presupun ca nu, deci proba nu arata de fapt nimic, doar o poza a masinii dvs.
Sau altfel, din poza se disting elemente care, daca faceti aceeasi poza la o scara mai mica la locul dvs. de parcare, se vor distinge elemente care se regasesc si in prima poza ? Adica, sa faceti dvs. acea poza si prin comparare cu proba lor sa se distinga acele elemente identice, iar dvs, sa prezentati in instanta si alte poze din care sa reiasa ca e locul dvs. de resedinta. Depuneti si dvs. la dosar, in dublu exemplar, astfel de dovezi.
Caci din ce ati scris dvs. falsul e doar ca au aplicat niste date gresite pe o poza reala.
Legislatie parcari
RoraM
buna ziua, am parcat masina pe un loc nemarcat ca fiind parcare, langa o parcare cu abanonament. Proprietarul parcarii a chemat politia locala si am primit ... (vezi toată discuția)