avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neacordare despagubiri asigurative pentru moartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neacordare despagubiri asigurative pentru moartea soției a 2-a a bunicului

Sotia a doua a bunicului meu (deci nu ruda "de sange"), 81 ani, a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni. Instanta judecatoreasca nu ne-a acordat dreptul la despagubiri din partea asigurarii cu toate ca ne-a interogat (cu martori) daca intr-adevar am avut cu totii relatii familiale si afective continue. Practic, ne frecvenctam aproape zilnic si dupa decesul bunicului. Este corect? Multumim.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
marioenergodna, utilizator

Alte discuții în legătură

Neacordare despagubiri asigurative pentru moartea soției a 2-a a bunicului marioenergodna marioenergodna Vă salut, Sotia a doua a bunicului meu (deci nu ruda \"de sange\"), 81 ani, a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni. Instanta judecatoreasca nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange flavianda flavianda Buna ziua. Am o foarte mare nelamurire cu privire la posibilitatea unui continut de alcool in sange, asupra caruia nu mai am nici o posibilitate de verificare ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca deces ku990 ku990 O femeie in varsta de 49 ani a decedet in urma unui accident tragic cu un camion, aceasta traversand regulamentar strada iar sofer avand 1.79 alcool pur in ... (vezi toată discuția)