avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare primarie daca vecinul are autorizatie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare primarie daca vecinul are autorizatie de constructie

Buna ziua,

Am rugamintea daca aveti un model de cerere catre primarie prin care solicitati informatii cu privire la autorizatie privind imobilul construit de vecin sa imi aratati si mie.
Multumesc anticipat!
O zi frumoasa!
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
Loredana , Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Loredana , Consilier juridic 14:03, 17 Octombrie 2019
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema delimitare hotar Rmy17 Rmy17 Buna ziua, am cumparat un teren cu o casa veche de vreo 60 de ani din chirpic.La cumparare vanzatorii mi-au prezentat cadastrul care arata terenul ca avand ... (vezi toată discuția)
Aviz pentru desfĂȘurarea activitĂȚilor economice DALLY4 DALLY4 Bună ziua . Locuiesc la curte .Lângă curtea mea , un dezvoltator a construit mai multe case . Pe toata lungimea imobilului meu a lăsat drumul de servitute ... (vezi toată discuția)
Acces la casă blocat datorită împroprietăririi vecinului. pe cine dau în judecată ca să mă pot folosi din nou de drum? isa13belle isa13belle Buna ziua, in 2007 am cumparat un teren cu drum de acces(drum de exploatare). Acum, vecinul mi-a blocat accesul pe drum deoarce este in proprietatea lui acel ... (vezi toată discuția)