Sunt in concediu de creștere copil si doresc sa ma reîntorc la muncă pentru a beneficia de Stimulenntul de inserție....soțul meu sa angajat recent si nu am solicitat luna de concediu ...de aceea, cu cât timp înainte de a împlini copilul 2 ani trebuie sa ma intorc?
60 de zile (2 luni) sau 60 de zile lucrătoare?....sau si mai devreme ca sa acopăr luna soțului?
Art. 7 din OUG 111/2010
(2) Pentru persoanele care obțin venituri supuse impozitului potrivit art. 3, cu cel puțin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, stimulentul de inserție se acordă astfel:
a) până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani;
b) până la împlinirea de către copil a vârstei de 4 ani, în cazul copilului cu handicap, fără a beneficia în această perioadă de prevederile art. 31 alin. (1) și (2).
Este vorba de zile calendaristie, daca era vb. de zile lucratoare trebuia sa se spacifice asta
Stimulent de insertie
klf007
Buna ziua,
Am o mare rugaminte, imi puteti spune va rog frumos cand ar trebui sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la ... (vezi toată discuția)