avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... CNP poștă
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

CNP poștă

Buna ziua,
Am ridicat un colet in valoare de 45 RON si mi s-a cerut CNP pt a elibera chitanta, spunându-mi ca s-a schimbat legea din 14 octombrie si ca prin CNP ANAF-ul urmărește spălarea de bani.
Întrebarea mea este dc de acum înainte o sa-mi dezvalui CNP ul la orice șofer de curierat?!
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:40, 17 Octombrie 2019
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit teapa! skullkid skullkid Buna ziua! Am o problema si-anume: Am trimis cuiva o un bun de aprox 700 ron. Destinatarul trebuia sa imi trimita alt bun cam in aceeasi valoare dar... Eu am ... (vezi toată discuția)
Urgent.raspunde curierul chitanta nesemnata? derb derb buna ziua. am trimis un colet prin curier unei persoane acea persoana si-a pierdut telefonul exact in ziua in care a sunat curierul,si a raspuns persoana ... (vezi toată discuția)
Colet furat - despagubire dureroasa chase21 chase21 Buna ziua, Ma numesc Alexandru M si am avut neplacerea de a lucra cu o firma de curierat. Am facut un colet de aproape 6 kg care trebuia sa ajung la Baia ... (vezi toată discuția)