avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat in state. tranfer in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat in state. tranfer in Romania

Sotul meu a fost arestat si condamnat in statele unite, a avut 3 capete de acuzare,conspiratie pentru a comite frauda computerizata pentru care a luat 74 de luni, al doilea cap de acuzare a fost computer abuze
pentru care a luat 60 de luni,si al treilea a fost pentru furt de indentitate pentru care a luat 24 de luni.
Primele doua capete de acuzare dupa legea americana merg concurent,iar al treilea cel de 24 de luni se adauga dupa cea mai mare
pedeapsa, adica 74 de luni plus 24 de luni.
Adica un total de 98 de luni.
Sotul meu a cerut transferul in Romania, dupa legea romana pedepsa se va conerti.
Intrebarea mea este, sotul meu beneficiind dupa legea romana , va face 74 de luni sau 98, deoarece legea romana cand ai mai multe capete de acuzare se aplica legea cea mai mare.
Mutumesc pentru raspuns. O zi buna.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept ... ice_man713413 ice_man713413 Buna ziua , Ma aflu intr-o situatie destul de dificila drept urmare un sfat mi-ar fi necesar.Firma la care lucrez m-a trimis sa incarc o autoutilitara de la o ... (vezi toată discuția)
Cat execut in caz de concurs de infractiuni ? stef56 stef56 ce ar trebui sa solicit pentru a-mi fi favorabil ? 1. in anul 2002 am fost arestat preventiv 50 zile pentru inselaciune si apoi procesul a durat pana in 2012 ... (vezi toată discuția)
Problema legata de cazier anglia robert91 robert91 Buna ziua. Cum as putea sa aflu daca am probleme cu legea in uk, deoarece am fost arestat pentru o zi cu banuiala de frauda bancara.Dupa o zi de arest am fost ... (vezi toată discuția)