avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Transferarea datoriei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Transferarea datoriei

Buna ziua ,
In anul 2007 am vândut o mașina, fiind spre seara momentul Tranzacției , persona căruia i-am vândut mașina a zis ca va veni a doua zi sa facem actele de vânzare - cumpărare .. nu a mai venit , nu am mai reușit sa iau legătura cu el , iar după un an mi-a venit de la primărie somație de plata a impozitului. M-am prezentat la primărie , la șeful de la executări unde am dat obdeclaratie pe propria răspundere ca am vândut mașina și nu mai este in posesia mea .. după încă aproximativ un an am mai fost chemat la primărie unde am mai dat o declarație dacă sant de acord sa pună sechestru și sa o ridice din trafic. De atunci , 2008 sau 2009 nu am mai primit nimic de la primărie , vreo somație de plata In schimb azi ,17.10.2019 am vrut sa impun la primărie o autoutilitara pe numele meu și atunci mi-au dat o lista cu datoria acumulata din 2007 pana acum
Întrebarea mea este acum , ce pași ar trebui sa urmez ca aceasta datorie sa fie transferata celui căruia i-am vândut mașina
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Sechestru pe masina Irina Claudiu Irina Claudiu Am primit proces verbal de sechestru pe masina începând cu data de 20.06.2019. Pe data de 6.02.2019 am primit somație sa plătesc integral suma datorata ... (vezi toată discuția)
Executare silita masina imagecreator imagecreator Am si eu o problema. Masina a fost vanduta unei rude in urma cu 4 ani dar nu am transferat-o la fisc si la politie. Acum 1 an am primit instiintare de la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema. in 2015 in urma unui dosar penal, ... Lemeter Lemeter Buna ziua. Am si eu o problema. In 2015 in urma unui dosar penal, mi s a pus sechestru pe masina. Masina fiind pe numele meu dar fizic nu este la mine. Am dat ... (vezi toată discuția)