avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Accesiunea imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Accesiunea imobiliara

Buna seara. Expertiza Judiciara dispusa de instanta, într-un dosar cu obiect de constatarea dreptului de proprietate pe accesiune imobiliara artificiala la o construcție ilegala mai poate sa fie expertizata conform deciziei 13 din 04/2019

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare am mostenit de la parintele decedat o locuinta ... romalfa romalfa Actiune in constatare Am mostenit de la parintele decedat o locuinta care conform cadastrului efectuat in 2012 are 93 mp. Notarul sustine ca nu poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire Oana  Tudor Oana Tudor Am o problema si nu reusesc sa ii gasesc soluţia. Societatea a cumparat de la alta societate o magazie (nu si terenul aferent). Această tranzacţie ca sa ii ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie Cristina120 Cristina120 Buna seara, Intentionez sa cumpar un teren in afara bucurestiului, pe care este construita o casa batraneasca. La discutia cu vanzatorul am inteles ca o ... (vezi toată discuția)