avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Motivarea absențelor școlare ale unui voluntar
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Motivarea absențelor școlare ale unui voluntar

Bună ziua, direcțiunea unui liceu refuză să motiveze absențele unui elev participant ca voluntar activ și serios la un festival de film documentar pentru elevi, acțiune desfășurată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean. în timpul programului școlar. Elevul are absențe nemotivate în decursul unei săptămâni. Cum se poate apăra legal?
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

In cazul exmatricularii unui elev de liceu,care are 50 de absente ... AD8AN AD8AN In cazul exmatricularii unui elev de liceu,care are 50 de absente nemotivate,are nota 5 la purtare,iar Consiliul profesoral a validat sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Nota explicativa rickylaura rickylaura Sunt profesor titular la un liceu din Romania. Sambata, 15 ianuarie, a avut loc un concurs scolar, mai precis Olimpiada la Fizica, faza judeteana, la care am ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)