avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizie curte de conturi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizie curte de conturi

Buna ziua
in urma controlului in 2017 in cadrul UAT s-au stabilit niste nereguli in cadrul primariei.. la randul ei primaria mi-a trimis o unstiintare de plata cu somatie e sumei de 49500 impozit pe cladiri si accesorii la zi cu toate ca eu am platit impozitul la zi in 2016 si mi-a fost emis un certificat fiscal cu 0 lei... cine este responsabil de greseala eu contribuabil sau functionarul care a calculat gresit impozitul?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:30, 18 Octombrie 2019
Greseala apartine functionarului care a calculat gresit. De platit impozitul este obligatia contribuabilului. Functionarul va fi sanctionat pentru greseala comisa si, eventual , ar putea fi obligat sa plateasca penalizarile de intarziere pana la data primirii de catre dvs a deciziei cu suma pe care o datorati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? trebuie sa-i dau in judecata? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua. In anul 2016 am cumparat o proprietate de la un dezvoltator un apartament nou pe firma. Am fost la primaria arondata sa depun declaratia 002, iar ... (vezi toată discuția)
Plata cu intarziere impozite si taxe cosvad cosvad Buna ziua, Din cauza ca au gresit suprafata terenului, am primit de la taxe si impozite o decizie referitoare la obligatiile fiscale pentru plata cu ... (vezi toată discuția)