avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren pe doua topuri
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren pe doua topuri

Buna ziua,
Am o problema pe care nu am reusit sa o rezolv de mai multi ani. Am fost la mai multi notari, avocati, etc.
In ce mod as putea sa intru in legalitate cu un teren pe care l-am cumparat in 2001? In contractul de vanzare cumparare este specificat asa: 800 mp dintr-un anume top.
Dupa ce a masurat topograful, ne-a spus ca terenul acesta este, de fapt din doua topuri: 600 mp din acel top specificat in contract si inca 200 mp din alt top.
Domnul care apare in cadastru ca proprietar pe acel top a decedat, iar mostenitorul si-a facut succesiunea doar pe ceea ce detine in fapt; el spune ca recunoaste faptul ca tatal sau a vandut tot restul terenului.
Daca poate cineva sa-mi dea o sugestie cum as putea intra in legalitate?
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
addisha, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu delimitarea granitei unui teren gvaidean gvaidean Am o speta si nu stiu care este pasul urmator pentru a o rezolva. Mama mea impreuna cu fratele au mostenit 2800 mp. In anul 1993 mama mea a vandut din partea ... (vezi toată discuția)
Drept de despagubire pentru teren preluat abuziv de catre stat culincu culincu Cu sase luni in urma am cumparat o casa cu teren in Gherla, jud.Cluj. Actele de intabulare au fost incheiete pe baza unui extras de carte funciara, fara a ... (vezi toată discuția)
Poate vinde fără succesiune bunica ? Gigi Dumitru Gigi Dumitru Bunicul e decedat de 20 de ani, actele sunt pe numele bunici casa +800 m pătrați, bunica are 4 copii, imi poate vinde o parte din terenul de 800 m din curte ... (vezi toată discuția)